Алина Апостолска Писателка и новинарка

Photo : © Sandra Larochelle

Здраво на сите,

Еве ја мојата нова лична страница која со задоволство ви ја претставувам и која е дизајнирана да работи концерт, и без несогласувања, со другата страница, која е посветена на моите професионални активности и на која исто така ќе најдете блог и билтен.

Толку многу можности да комуницираат едни со други, покрај социјалните медиуми и новиот канал на YouTube.

Се надевам дека ова лето 2020 година ќе биде слатка, ресторативна и простувачка. На сите ни треба многу утеха, загриженост, хуманизам.

Хуманизам … ако можевме да запомниме само еден збор. Литературатa зборува само за тоа.

За информации за моите работилници за пишување и видете го мојот блог